Plast, glas og beton

Brug forebyggelsespakkens drejebog til inspiration til at forbedre jeres arbejdsmiljø. Pakken har fokus på de typiske arbejdsmiljøproblemer i branchen: tunge løft og dårlige arbejdsstillinger.

I kan selv beslutte, om I vil gennemføre hele forløbet eller vælge nogle af løsningerne eller værktøjerne i den valgte drejebog. Det anbefales at gennemføre hele forløbet for at maksimere eventuelle arbejdsmiljøgevinster fra drejebogen.

Skån kroppen, og styrk trivslen med et godt arbejdsmiljø

Pakken har fokus på at undgå tunge løft og dårlige arbejdsstillinger. Drejebogen indeholder 18 forslag til at forbedre arbejdsmiljøet.

Der findes to forskellige versioner af drejebogen. Den ene er særligt henvendt til plastindustrien, og den anden til betonindustrien. Vælg den branche, som ligger tættest på jeres egen branche.

Hent drejebogen for forebyggelsespakken ”Skån kroppen, og styrk trivslen med et godt arbejdsmiljø for plastvirksomheder” (pdf) (nyt vindue) >>

Hent drejebogen for forebyggelsespakken ”Skån kroppen, og styrk trivslen med et godt arbejdsmiljø for betonvirksomheder” (pdf) (nyt vindue) >>

Fonden yder ikke længere nogen former for økonomisk støtte til at gennemføre forebyggelsespakkerne, som drejebøgerne beskriver. Drejebøgerne er tilgængelige her på siden som inspiration til at forbedre arbejdsmiljøet og medarbejdernes sundhed.

Dog har de virksomheder, der tidligere har søgt om støtte og fået tilsagn herom, stadig mulighed for at få støtte udbetalt. I skal indsende slutregnskab til fonden for at få støtten udbetalt, når I er færdige med at gennemføre pakkerne.

Læs hvilke betingelser tilsagnsmodtager skal opfylde for at få støtte udbetalt >>

 

Infoboks

Opdateret:
21 JULI 2016
Redigeret af:
Tue Sander Hansen
Kontakt:
7221 7400