Søg støtte til udvikling af tekniske hjælpemidler mellem 11. januar kl. 12 og 18. april kl. 12

teknologiweb.jpg

billede: colourbox

Fonden har netop offentliggjort vejledning, ansøgningsskema og budgetskabelon, som skal bruges til at søge om støtte til udvikling af tekniske hjælpemidler. Samtidig har fonden åbnet for ansøgninger. Fristen er den 18. april 2016 kl. 12, og ansøgerne forventes at få svar på ansøgningen primo juni. Der er afsat 3 mio. kr. i år, og 2016 er det sidste år, hvor man kan søge under denne ordning.

Alle ansøgere skal indsende:

  • Ansøgningsskema
  • Budget udarbejdet i fondens skabelon
  • Evt. branche-/virksomhedsaftale
  • Evt. illustration

Hent ansøgningsskemaet og budgetskabelonen her >>

De udfyldte skemaer med evt. bilag skal sendes som vedhæftede filer i en mail til kontakt@forebyggelsesfonden.dk.

Ansøgningsfristen er den 18. april 2016, kl. 12. Derefter skal ansøgningerne vurderes af det faglig rådgiverende udvalg, og senere af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der står for fondens sekretariatsbetjening fra i år. Ansøgerne forventes at få svar på ansøgningerne primo juni.

Eventuelle spørgsmål vedr. støtte til udvikling af tekniske hjælpemidler kan rettes til fonden via Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering på tlf. 7221 7400 eller e-mail: kontakt@forebyggelsesfonden.dk

Målet med ordningen er at udvikle tekniske hjælpemidler, der kan reducere arbejdsbetinget fysisk belastning i nedslidningstruede brancher. Der kan også søges støtte til at videreudvikle eksisterende hjælpemidler. Der er afsat 3. mio. kr. i 2016. 2016 er det sidste år, hvor man kan søge under denne ordning.

Læs mere om støtte til udvikling af tekniske hjælpemidler >>

Se de nedslidningstruede brancher med tilhørende branchekoder her >>
 

 

NYHEDER OM FONDEN

« Forrige nyheder

Næste nyheder »

Infoboks

Opdateret:
11 JAN. 2016
Redigeret af:
Shoji Igi
Kontakt:
7221 7400