Hvad sagde deltagerne?

Voxpop

deltagere_AAL_kon..jpg

Godt 100 deltagere i konferencen havde travlt med oplæggene og workshopperne. Fondens sekretariat har forstyrret tre deltagere i en pause og spurgt, hvad de syntes om konferencen.

Dines Dinesen fra Fugmann El-anlæg A/S

Hvorfor er I kommet her i dag?

- Vi har lige modtaget støtte til et projekt fra fonden. På konferencen vil vi gerne høre om andres erfaringer med fonden.

Hvad synes I om den workshop, som I har deltaget i?

- Vi deltog i workshoppen om psykisk arbejdsmiljø. Det var spændende at høre om andres erfaringer. Oplægsholderne havde en meget praktisk tilgang og det var helt nede på jorden. Vi er blevet klogere på hvordan vi kan arbejde mere praktisk med det psykiske arbejdsmiljø.

Er du blevet inspireret til nye tiltag på din arbejdsplads?

- Vi tager nogle helt praktiske og konkrete erfaringer med omkring ting vi skal huske i forhold til vores eget projekt.

Karin Nørgaard fra Jobcenter Viborg

Hvorfor er du kommet her i dag?

- Jeg besøger jævnligt virksomheder og taler med dem om bl.a. fonden. Jeg vil gerne have nogle gode historier med tilbage til virksomhederne.

Hvad synes du om den workshop, som du har deltaget i?

- Jeg hørte erfaringer fra ”rigtige mennesker”, og fik nogle gode historier som jeg kan tage med tilbage til virksomhederne. Disse historier kan jeg bedre bruge end blot teori.

Er du blevet inspireret til nye tiltag på din arbejdsplads?

- Helt klart. Jeg har fået nyt input til måder at arbejde med forebyggelse på og kan nu henvise til forskellige konkrete virksomheder.

Preben R. Jensen fra A/S Vestfrost

Hvorfor er du kommet her i dag?

- Vi har tidligere fået afslag til vores ansøgning. Jeg vil derfor blive klogere på, hvordan vi kan gøre vores ansøgning bedre.

Hvad synes du om den workshop, som du har deltaget i?

- Jeg har deltaget i workshoppen om tunge løft, da vores virksomhed arbejder med ergonomi. De præsenterede projekter har været to vidt forskellige, men de har været god inspiration for os.

Er du blevet inspireret til nye tiltag på din arbejdsplads?
- Vi overvejer i forvejen at sende en ansøgning til næste ansøgningsrunde. Det var derfor godt at snakke med en fra fondens sekretariat, så vi kan blive mere parat til ansøgningsproceduren.

 

 

Infoboks

Opdateret:
9 JAN. 2013
Redigeret af:
Shoji Igi
Kontakt:
7221 7400