Om os

Tidligere var hjemmesiden ejet af staten, og fonden var et projekt for at sikre bedre arbejdsmiljø for personer på arbejdsmarkedet. I dag er hjemmesiden overtaget af nogen andre, og det er altså ikke længere et projekt af staten.

I dag er hjemmesiden her en boldplads for meget andet end forebyggelesfondens oprindelig formål.

Når vi arbejder, er det også vigtigt, at vi ikke brænder os selv ud, og derfor er det vigtigt at forhindre nogle af de skader, som vi eventuelt kan lide. Sådanne skader kan have stor indflydelse på hele vores liv, og det er derfor også sådan smerte og begrænsninger, som kan ende ud i mange gener i hverdagen.

I værste fald er vi forhindret i en sådan grad, at vi ikke kan leve vores liv fuldt ud, så vi skal gå på kompromis med mange af de ting, vi ønsker. Det er ikke en god måde at leve på, og i værste fald kan det føre til, at vi bliver brændt ud og helt opgive de mange fornøjelser som livet ellers har at byde på.

Jo flere der er på arbejdsmarkedet, desto bedre kan hele økonomien, som findes i landet, løbe rundt. Og i en verden, der hele tiden udvikler sig, er det derfor vigtigt, at vi alle giver en hånd og gør deres del for at bidrage til arbejdsmarkedet.

Mere specifikt

Men selv om den oprindelig fond kæmpet for den generelle arbejdsvelfærd, er der også nogle få ting, der er et umiddelbart fokus på. De er angivet nedenfor for at gøre det lettere for dig at få en forståelse for, hvad vi kan gøre for dig og dit arbejdsliv.

Vores vigtigste fokuspunkter er altså:

  • At forhindre udbrænding og nedslidning forårsaget af dårlige sikkerheds- og sundhedsforhold på arbejdspladsen
  • At sikre og fastholde borgernes fodfæste på arbejdsmarkedet, og sikre sig at de også bliver hørt.