Dette er sponsoreret indhold

Det er oppe i tiden at være kur, og der findes et hav af dem. Juicekur er en af dem, som sjovt nok går ud på at drikke juice. Det er vigtigt, at man, når man går på kur, tager sine forbehold og tjekker op på, hvad kuren går ud på, og hvad den kræver af dig. Derudover er det også vigtigt at snakke med sin læge eller indsamle oplysninger på internettet om kuren, fordi det ikke er alle mennesker, som kan klare alle kure. Men hvorfor lige juicekur? Og kan du overhovedet holde til det? Og hvordan holder du gejsten oppe under kuren? Her kommer vores 3 gode råd til dig, der vil på juicekur.

Gør det farverigt

En af de bedste ting, som du kan gøre for at holde lysten i gang igennem din juicekur, er at køre forskellige nuancer i dine juice. Det handler om at gøre det spændende og sjovt for både maven, men også for øjnene, fordi man netop spiser med øjnene i de fleste tilfælde. Derfor kan du ligesom supplerer og komplementere dine forskellige juicer med forskellige slags frugter, så det bliver en nuanceret oplevelse for dit sind. Det går bare ikke at være på kur og kede sig med det. Det er først der, hvor man overvejer at springe fra.

Lav ikke det samme …

I forlængelse af det første råd er det bare vigtigt, at man differentiere i smag, og derfor ikke laver den samme juice hele tiden. Brug nogle forskellige grøntsager og frugter og brug forskellige til de 3 eller 5 måltider om dagen. Det bliver hurtigt ulideligt, hvis man ikke prøver lidt forskelligt engang i mellem. Så husk at holde det godt og sundt ved at differentiere i grøntsager og frugter hver dag. Måske rodfrugter til aften og frugt til morgen? Når du laver dit juicekur køb, er der også et kæmpe udvalg til netop dig hos forhandleren. Det kan være nemmere at differentiere, hvis du køber selve juicekuren og ikke skal stå for det selv.

Gør det ikke for at …

Gør det ikke for at tabe dig, men gør det for din krops skyld, så du kan rense ud og blive sund. Det er det, det handler om. Man skal være sund og stærk, og ikke fokusere på at tabe så mange kilo som muligt, fordi det ikke er sundt for kroppen. Og en kur ikke er løsningen på det.