Befinder du dig for en stund uden for arbejdsmarkedet, er evt. ved at komme dig efter en arbejdsskade og står med penge til et køkkenprojekt under sygemeldingen? Her har du en unik chance for at give dig selv et drømmekøkken, der ikke blot leverer visuelt, men også ergonomisk ved at skabe og skuffer sidder i en god højde, og at de ikke kræver meget at åbne.

Hvis du er på udkig efter skuffer og skabe eller hele køkkenløsninger, kan du fx prøve at finde et tilbud hos AUBO her, for AUBO leverer køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser.

Find skuffer til alle størrelser fødevarer

Hvad kan du fx få i forhold til skuffeindretning? Mulighederne tæller de store kolonialskuffer, der kan rumme vidt forskellige ting og er nemme at hive ud fra skabet. Til kolonialvarer i en mindre skala finder du udtræksbakker. Omvendt kan du opbevare større ting, fx morgenmad og pakker med mel og ris i kraftige sokkelskuffer, der vil kunne placeres under skabslågerne.

Overvej bestikindsatser i massiv eg

Når det kommer til skuffeindsatser, har du her flere slags at vælge fra, der gør det nemt for dig at organisere køkkenets nips. Bestikindsatser er de mest gængse, og det er efterhånden blevet nemt at finde dem i massiv eg. Hvis du er vant til at lade bestikket ligge i en hvid plastikindsats, der med årenes løb efterhånden er gulnet lidt, vil skiftet til eg føles frigørende.

Hold styr på krydderier med en indsats

Krydderiindsatser er lidt en niche på markedet, men de supplerer kolonialhylder meget godt ved at kunne rumme alle dine små bøtter med krydderier. Disse behøver så ikke blive rodet sammen med de andre artikler, du står med. Desuden hjælper de dig med at holde styr på, hvilke krydderier du har at gøre godt med – samme overblik får du ikke med en krydderihylde.