Skal terrassen renoveres inden sommer? Måske den skal renoveres?, eller måske du helt mangler en funktionel terrasse? En terrasse er et ultimativt, rart sted at være, når det er sommer. Det er her, man kan nyde varmen, og lade energien op. En terrasse kan have mange indretningsmæssige aspekter, og derfor er det også vigtigt, at du, som ejer, og bruger af terrassen, er med inde over projektet. Men hvis du ikke har hænderne skruet på til at bygge det selv, så er det heldigvis hjælp at hente. Igennem bygliga.dk, kan du indhente 3 uforpligtende tilbud til dit projekt. Tilbudene er uafhængige af hinanden, hvilket vil sige, at du vil kunne vælge den pris, der passer bedst ind i dit budget.

Kom igang med 4 simple trin

Tilbudet og gratis og helt uforpligtende. Det vil sige, at du kan indsende opgaverne, og hvis du ikke finder tilbudene passende for dig, så kan du undlade at gør mere ved det. Men hvis du synes det er interessant, så kan du, via simple 4 steps, komme igang med projektet.

  • Indsendt opgave
  • Modtag tilbud fra kvalificerede håndværkere
  • Udvælg det rette tilbud
  • Få opgangen sat i værk og løst.

Sådan gør du

Du beskriver, bedste muligt, det projekt, du ønsker hjælp til. Du kan vedhæfte et billede af, hvordan du ønsker, resultatet skal blive til i sidste ende, samt adressen. Dertil vil opgaven sendes du til kvalificerede håndværkere, hvilket vil lede videre til næste step. Hvilket er, at du vil modtage 3 tilbud, fra 3 forskellige firmaer, som er kvalificerede til at kunne løse netop din opgave. Ved at overlade dine byggeprojekter til håndværkere, som har styr på alle regler, gør, at du kan overlade ansvaret til håndværkeren.

Få styr på reglerne, eller overlad ansvaret til den byggeansvarlige

Ud fra hvilket byggeprojekt du ønsker løst, som kan være alt lige fra en ny terrasse, bygge skur, carport, tagkonstruktion og meget mere, så er det regler. Hvis du selv ønsker at gå i krig med opgaverne, så bliv klogere her, hvor du finder alle bygningsreglementer, som kan være uoverskueligt, hvis man ikke er inde i det. Så snart din opgave er sendt ind, så kan du nemt logge ind og tjekke statussen på din opgave. Det er også herinde, at du kan annullere, hvis du får kolde fødder, eller har mod på at tage opgaven i egne hænder.

Ud fra de kvalificerede håndværkere, som vender tilbage til dig med gode tilbud. Så er det hér op til dig, hvilken håndværker, du vil gå videre med. Her kan du tage udgangspunkt i, hvad de enkelte tilbud består af. Det kan være prisen og begyndelsesdatoen.

Udvælg tilbud efter dine behov

Hvis du er meget fokuseret på, at projektet skal løses så billigt som muligt, så bør du vælge det tilbud, der tilbyder den billigste pris. Men måske du finder prisen irrelevant, men prioriterer, at projektet skal løses så hurtigt som muligt, så kan du vælge det tilbud, som hurtigst kan blive sat i værk. På den måde, er du altså selv herre over at få projektet sat igang, efter dine egne præmisser. Når du har besluttet dig for det rigtig tilbud, kan projektet blive sat igang. Derfor er der altså ingen undskyldninger for, ikke at komme igang med sine projekter.