Dette er sponsoreret indhold

Mange mennesker sidder meget ned i løbet af dagen på grund af deres arbejde. Er du en af dem, så er det vigtigt, at du husker at sørge for finde nogle behagelige siddestillinger, så du kan forebygge ømme led og muskler. Har du også funktionsnedsættelser, er det ekstra vigtig, at du sørger for en stol, som kan give dig en god støtte samt sikkerhed, så du kan sidde så behageligt som muligt. En Vela Arbejdsstol sikrer dig mod nedslidning og dårlige arbejdsstillinger

Find din mest behagelige siddestilling

Der findes ikke nogen korrekt siddestilling. Hvad der føles og virker bedst for kroppen er individuelt, men det kan stadig være en god idé, at du ikke sidder i den samme stilling i løbet af dagen. En god idé kan være at finde flere forskellige siddestillinger, som du finder behagelige, og som ikke belaster dine led og muskler unødigt. Hvis du har flere forskellige siddestillinger, som du kan vælge imellem, kan du skifte mellem stillingerne, så du undgår at sidde for længe i den samme stilling. For gør du det, kan den stilling hurtigt blive belastende for din krop. 

Undgå ømme led og muskler

Udover at sørge for at have forskellige siddestillinger, er det en fordel, at du sørger for en behagelig arbejdsstol, som kan hjælpe dig med at aflaste din krop de rigtige steder, når du sidder. Det er en god idé at prøve forskellige arbejdsstole, inden du vælger, så du bedre kan finde den, som passer bedst til dig, og som du finder mest behagelig. En Vela Arbejdsstol kan justeres, så den på bedst mulig måde passer til dig. Derudover er den stabil, hvilket kan give en stor tryghed, hvis du har funktionsnedsættelser. Du kan bruge armlænene til støtte, både når du skal rejse og sætte dig. Derudover kan du justere sædevinklingen, samt ryg- og armlænshøjden. Dette gør det lettere for dig at undgå ømme led og muskler samt skifte mellem forskellige siddestillinger. 

Sid behageligt både hjemme og på arbejdet

Stolen er udstyret med fire hjul, som du kan bremse, hvis du har behov for en fast position. Dette kan være en fordel i både hjemmet og på arbejdet. Derudover kan du give dig en ekstra tryghed, hvis du har problemer med balancen. Det gør også stolen mere stabil, når du skal rejse og sætte dig.