Selvom tiden lige nu, gør rejser væsentligt mere besværlige, hvis ikke umulige, så kan det stadig være nyttigt at planlægge en fremtidig rejse. For når tiden endnu engang er inde, så skal du ikke bruge tid på dette. Har du altid drømt om at rejse til USA, så kan du med fordel læse med her. Du får her i artiklen nogle relevante informationer omkring det at rejse til USA, men også gode tips til planlægningen.

 

USA har nogle krav til rejsende som gerne vil opleve landet, også til turister. Det er vigtigt at man søger en såkaldt indrejsetilladelse, også kaldet ESTA. Der findes flere informationer om dette på esta.dk, som er en god idé at læse op på. For at kunne komme ind i landet skal man have et ESTA.

 

USA åbner måske først op for turister igen i 2022 grundet Delta varianten

Det er svært at sætte en dato på, for hvornår det igen bliver muligt at rejse til USA, men du kan eventuelt udnytte ventetiden til at planlægge din drømmerejsen til staterne. Hvis du ikke ved meget om, hvor du gerne vil hen i USA, så kan du med fordel søge på nettet og finde rejseinspiration.

 

Rejse på egen hånd

Der er flere måder du kan planlægge rejsen på. Vælger du selv at stå for det hele, så kan det godt kræve noget af din tid. Det første skridt er at lave noget research for, hvilke steder du gerne vil besøge på din rejse. Hvad er vigtigst at se, og hvor lang tid har du reelt til at se det hele? Er det kun et par uger, som du skal afsted i, så er det måske ikke det hele som du kan nå. Skal du flyve indenrigs når du er i USA, eller skal du leje en bil eller en campervan? Der er mange måder man kan gøre det på, og det er her du skal finde ud af, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov.

 

Når man arrangerer en rejse selv, så kræver det noget. Nogle mennesker nyder friheden og spontaniteten, men for andre er der en tryghed i at få hjælp til rejsen. Hvis man skal rejse i kortere tid, så kan det være svært at være uden at planer. I hvert fald hvis man gerne vil kunne nå det hele.

Få hjælp til at skræddersy rejsen

Der er mange rejsebureauer, som kan hjælpe med rejser til USA. Det er en god idé at vælge et bureau, som lige netop har forstand på destinationen. På den måde kan må også få personlige råd, fra nogle der eksempelvis selv har rejst rundt på den destination, som man gerne vil besøge. Nogle vælger f.eks. blot at booke fly og eventuelt de første par overnatninger, igennem et rejsebureau.

 

Andre får arrangeret hele turen fra, at de flyver fra Danmark til at de kommer hjem. Ofte kan det være en tryghed at have en rejsekonsulent eller et bureau bag sig, hvis der opstår nogle ting på rejsen. Mange vælger også at benytte en rejsearrangør, netop på grund af den viden og erfaring, som de selv har fra deres mange rejser. En rejsekonsulent, kan blandt andet komme med nogle tips til spændende steder eller stops, som man måske ikke selv ville have fundet, for eksempel online.

 

De kan ofte hjælpe med både flybookinger, overnatninger, transport, herunder leje af bil eller camper. Hvis du er i tvivl om, hvilket bureau som du skal vælge, så kan det være en idé at tjekke flere forskellige ud. Det kommer også an på, hvor meget som du vil have en rejsekonsulent til at stå for.