Der er mange måder at administrere et lån på.  Hvis du er typen der har mange forskellige lån, måske små kreditlån og smålån, så kan det være penge at spare på et samlelån. Her kan du læse mere om samlelån og finde ud af, om det er noget for dig. 

Spar penge på at samle lån

Det kan være penge at spare på at tage et samlelån. Et samlelån er et større lån der dækker dine andre lån og sørger for at du kun har en låneudgift i måneden at forholde dig til. Du sparer både penge og får mindre stres med et samlelån. Ideen med et samlelån er, at du samler din gæld hos flere lånegiver hos en enkelt lånegiver. På den måde kan du spare de mange renteudgifter som du har, hvis du betaler ned gæld hos flere lånegivere. Det er meget nemmere at holde styr på et lån og én månedlig udgift, end at skulle holde styr på alle de forskellige lånegivere og hvad de skal have og hvor meget, du egentligt har betalt ned. Hvis du føler du har taget op mange små lån og har mistet oversigt over din egen økonomi, er et samlelån i mange tilfælde det der skal til, for at du kan gendanne overblikket og overskuddet. Det kan hurtigt blive et pengeslug at betale dyre renter til flere forskellige lånegivere, men hvis du betaler til kun én lånegiver, har du fået samlet dine udgifter på en overskuelig måde.

Du kan spare penge ved at samle de mange renteudgifter under èn lånegiver. Dette beløpet bliver tit mindre end de mange lån sammenlagt. Det er dette der gør et samlelån smart og overskueligt. Du kan samle lån på moneybanker.dk.

Hvordan fungerer samlelån?

Et samlelån er altså en type lån der tilbydes af flere lånegivere. Det fungerer tit ved at lånegiveren af samlelånet indfrier de små lån du har, og samler det samlede beløp i et større lån hos dem. Du bliver med andre ord ikke ved med at betale på de små lån, når du har fået indvilget et samlelån. Der findes dog også nogle lånegivere, der indvilger et større lån, men kræver at du selv skal indfri de små lån.  De fleste af os får stres over at skulle betale mange små regninger og ikke have oversigt over, hvor meget vi egentlig skylder. Når vi får oversigt over dette, er det meget nemmere at se, hvor meget der mangler at betale af. Det at få et overblik over sin gæld, er et af de første skridt man kan tage mod en sundere  økonomi. Det hjælper også tit, at man ved et samlelån laver en plan som du kan følge. Det føles meget mere overskueligt, for de fleste der har mange små lån.

Kan jeg få et samlelån?

Alle der ønsker det, kan søge om et samlelån, men der er nogle vilkår der skal opfyldes inden man eventuelt bliver godkendt til et samlelån. Det første vilkår er at man skal været fyldt 18 år, som er myndighedsalder i Danmark. Der findes dog flere lånegivere, der kræver at man skal være ældre end dette.