Verden er i dag helt anderledes end hvad vi før har kendt til. Pandemien Corona har vi alle været vidner til, og den har ændret vores levevilkår og retningslinjer gevaldigt. Så hvad kan vi gøre for at beskytte os selv imod denne virus, og sørge for, at vi ikke lider under dette på arbejdspladsen?

Mundbind er den bedste løsning

Mange af os har været nødsaget til at arbejde hjemmefra i en længere periode. Men eftersom Danmark er ved at få et godt greb om pandemien, så er der altså flere og flere der atter igen kan arbejde på deres arbejdsplads. Dog er det vigtigt at vi er opmærksomme på, hvad vi kan gøre for at undgå at sprede smitten yderligere. Men hvordan passer du bedst på dig selv og dine kollegaer? Det er der flere måder at gøre på, men den mest optimale er som du måske allerede er klar over, at bruge mundbind. Mundbind bør benyttes, da det er en måde hvorpå du undgår at smitte andre, eftersom virussen spreder sig via små dråber fra f.eks. hoste og nys. Det er meget naturligt at komme til at hoste eller nyse, men hvis du går rundt med et mundbind, så undgår du potentielt at smitte andre, i tilfælde af, at du ikke ved at du har virussen. Har du virussen skal du selvfølgelig blive hjemme fra arbejde, dog er der mange som har virussen, som ikke oplever nogle symptomer, så derfor er mundbind altid en god idé.

Hvilken type mundbind skal du benytte dig af?

For at det skal være muligt at komme tilbage til den ”normale” hverdag, så er vi alle nødt til at gøre en indsats. Vi må nok erkende, at der vil være nogle andre forholdsregler i fremtiden, men for at gøre alting mere sikkert for os selv og vores medmennesker, så bør vi sammen være omhyggelige med hygiejnen. Beskyt dig selv og andre mod COVID-19 ved at investere i nogle af de forskellige mundbind. Du kan både finde TYPE I & II. Ud af alle de forskellige typer af mundbind, så kan du med fordel overveje at investere i den der hedder FFP2, som er dem som sundhedsvæsnet benytter sig af. Ved mere omtanke gør du arbejdspladsen mere sikker for både dig selv og dine kollegaer.