Du kender det sikkert. Når du vågner, har du en stram tidsplan over det, du skal nå i løbet af dagen, og der er derfor måske ikke meget tid til dig selv. Når den ene dag tager den anden, vil der måske gå flere uger, før du opdager, at det er længe siden, du har brugt din favoritcreme, eller du har været ude på en løbetur. Ønsker du både at føle dig smuk og sund, så kan du her blive klogere på, hvordan det kan lade sig gøre, og hvorfor det især er en god idé at forebygge.

 

Det er vigtigt, at du bruger tid på dig selv

I en travl hverdag kan det være besværligt at få alting til at gå op, og måske kender du til følelsen af, at du ikke føler dig som dig selv, eller at du ikke er tilpas i din egen krop. Det er vigtigt, at du bruger tid på dig selv for netop at kunne fjerne den negative selvfølelse. Når du gør det, vil det både kunne mærkes på din livsglæde men også på andre parametre i dit liv.

 

Eksempelvis kan du med fysisk eksfoliering med en face scrub opleve en helt ny følelse af skønhed. Når du føler dig skøn, føler du dig også mere sund, og du kan på den måde slå to fluer med ét smæk.

 

Forebyggelse er alfa og omega

Stress og relaterede gener opstår typisk, fordi man glemmer sig selv i en travl hverdag. Forebyggelse er altså alfa og omega, hvis man gerne vil undgå at blive ramt af stress. Sørger du for at benytte dig af fysisk eksfoliering, så du føler dig skøn og smuk, har du også nemmere ved at føle dig hjemme i din egen krop, og det kan altså være den forebyggelse, du skal gøre brug af, hvis det fungerer godt for dig.