Oplever du, at din smartphone løber lynende hurtigt tør for strøm? Det kan være upraktisk i visse henseender – særligt hvis du er på naturudflugt, i kolonihavehuset eller noget helt tredje, hvor du ikke er i nærheden af en stikkontakt. I denne guide kan du læse mere om, hvordan du sparer på strømmen, og hvad du kan gøre, hvis din telefon løber tør.

En powerbank er din bedste ven, hvis uheldet er ude

Smartphonen er for mange en kæmpe tryghed til eksempelvis jagt- eller vandreture, hvor der kan være brug for at benytte gps’en, foretage nødopkald og lignende. Her er det afgørende, at der er strøm på mobiltelefonen. Med en powerbank ved hånden kan du heldigvis nemt oplade din smartphone, når du er på farten.

Skal du snart på en udflugt, hvor du ikke er i nærheden af stikkontakter? Så kan det betale sig at investere i en powerbank. Du finder bare powerbanken frem, hvis telefonen mangler strøm – og så er du godt kørende igen. Du kan finde en powerbank hos GrejFreak.dk, hvis du mangler en.

Slå unødvendige funktioner fra

Der er ingen grund til, at der både er slået eksempelvis Wi-Fi og bluetooth til, hvis du ikke benytter dig af disse funktioner. Det er nemlig især disse to funktioner, der er med til at dræne din mobiltelefon for strøm. Et godt råd er derfor at slå disse fra, hvis du gerne vil spare på strømmen. Du kan altid slå dem til for en kort stund, hvis du har brug for at benytte dig af deres funktioner.

Få et overblik over din skærmaktivitet

I mange tilfælde er det telefonens applikationer, der sluger meget strøm. Du kan med fordel tjekke din skærmaktivitet for at få et indblik i, hvilke apps der bruger mest strøm. Dermed kan du mindske tiden, du bruger på disse apps og dermed spare strøm.