Flere og flere mennesker verden over bliver sygemeldt med stress. Dette skyldes primært det faktum at vi lever i en tidsperiode hvor vi oplever et stigende pres fra flere forskellige fronter.

Et af de steder hvorfra mange føler at de skal præstere, er på deres arbejdsplads. Derfor spiller arbejde typisk også en stor rolle, når folk bliver sygemeldt med stress. Her er det ofte fordi folk vælger at tilsidesætte deres eget ve og vel, for at kunne tilfredsstille deres arbejdsgiver. Dette er dog langtfra godt på den lange bane, for hverken dig eller din arbejdsgiver.

Husk også at få slappet af på daglig basis

Det første som er vigtigt i kampen mod stress, er at du lader dit arbejde blive på arbejdet. På den måde kan du holde fri og slappe af når du faktisk har fri. Vi mennesker slapper af på forskellige måder, men det er vigtigt at du hver dag får pusten ned. Dette kunne fx være med en hyggelig bog på din sofa, lyder dette som noget du kunne synes var hyggeligt kan du finde din kommende sofa hos møbelkompagniet, find din nye sofa her.

Sæt dig selv realistiske mål på din arbejdsplads

Noget andet du kan gøre for dig selv, som kan hjælpe dig til at undgå stress, er at sætte nogle realistiske langsigtet- og kortsigtet mål. Mange har så store og høje forventninger til dem selv, for hvad de vil i fremtiden, at de sætter urealistiske mål for dem selv, de ikke er i stand til at opfylde.

I den tid vil de løbe ekstra stærkt for at nå målet, kun for at komme stresset og udslidt ud i den sidste ende. Her er det langt bedre på den lange bane at sætte dig mål du kan nå, dette vil ofte også gøre at du udvikler dig langt hurtigere og uden så mange tilbagefald.