Sponsoreret indhold

De fleste danskere har et arbejde eller kommer til at få et i den nærmeste fremtid. Noget af det allervigtigste ved at have et job det er, at arbejdsmiljøet er ordentligt, og at du passer godt på dit helbred. Hvis ikke du trives på din arbejdsplads kan det medføre alvorlige konsekvenser for dig og dit helbred.

Arbejdsskader kan være små men betydningsfulde

Vi tænker ikke altid over, hvor let det kan være at få en arbejdsskade. I bund og grund er der mange af os, der ikke passer nær så godt på os selv og vores helbred, før skaden allerede er sket. Arbejdsskader sker desværre ofte, og tit i sammenhænge vi ikke nødvendigvis tænker over. Det kan være i forbindelse med noget så simpelt som en urnenedsættelse. De fleste har kendskab til hvordan en urnenedsættelse foregår, og her tænker du måske, at chancen for en arbejdsskade er tæt på ikkeeksisterende, men der tager du fejl. Til en urnenedsættelse benytter personalet sig af noget reb til at sænke urnen ned i jorden, og har derudover kendskab til de rette bøjnings-teknikker, så de ikke ender med hverken knæ- eller rygskader.

Pas godt på dig selv

Uanset om det er i forbindelse med arbejdet eller ej, så er det vigtigt at du passer på dig selv. Det bliver dog oftest sagt i forbindelse med arbejdsrelaterede ting, da det er der vi tit benytter os af de samme bevægelser i mange timer. Når du arbejder, så skal du være opmærksom på at mærke godt efter for at sørge for, at du trives og at din krop kan holde til det arbejde du udfører. I begge tilfælde skal du være opmærksom på, hvad problemet kan være, i tilfælde af, at du ikke er helt tilfreds. Du kan herinde hos os læse alt der er værd at vide om trivsel og arbejdsskader, og hvad du selv kan gøre i situationen.