Sponsoreret indhold.

Skab dig det bedste udseende arbejdsmiljø

Vi bruger gennemsnitligt 7,5 time af vores dag på vores arbejdsplads. Derfor er det vigtigt, at vi omgiver os med ting, som kan skabe glæde, afslappethed og hyggelige stunder, nu hvor en arbejdsdag på kontoret sagtens kan skabe stressede situationer. Inspiration til boligindretning af dit kontor kommer her!

 

Rens luften og opnå større effektivitet

Boligindretning behøver ikke kun at foregå derhjemme. Tag en tur i ud til din lokale planteskole og køb nogle grønne planter, som kan være med til at forbedre luftkvaliteten på dit kontor. Hvad end du sidder alene eller i et åbent kontormiljø, så kan det hurtigt blive indelukket på arbejdspladsen, og det sænker dit koncentrationsniveau. Fredsliljen er nem at passe og en effektiv luftrenser. Guldranken er også et godt bud, hvis du arbejder et sted, som hurtigt kan blive støvet. Udover at rense luften tiltrækker den nemlig støv og holder dit skrivebord støvfrit. Hvis nogle af dine kollegaer er allergiske over for planter, så er paradistræet måske din løsning, da den er allergivenlig. Sæt dem eventuelt i nogle flotte keramiske potter. Brugskunst er altid et hit!

 

Vis hvem du er

Tegninger og andre hjemmelavede gaver fra børnene er altid hyggelige, men ikke nødvendigvis det pæneste. Boligindretning på arbejdspladsen handler om at skabe en lækker og afslappet atmosfære. Find derfor gerne små nipsting, som kan udtrykke, hvem du er. Vis dine interesser, ved at købe små og søde genstande, som kan udtrykke det. Et lille tip er at holde dine forskellige dekorationer i et farvetema, så det ikke bliver for distraherende, når du skal koncentrere dig om dine daglige gøremål. Vælg gerne tre primære farver, som du kan gå ud fra. Det kunne for eksempel være hvid, grå og sølv, men det kunne også sagtens være stærkere farver. Det er helt op til dig.