Annonce

Er mandagen ekstra hård og føles ualmindeligt grå, når du skal på arbejde? Arbejde er sjældent noget vi glæder os til, hvis vi ikke kommer for andet end lønnen. Pensionsalderen er stigende og vi skal derfor arbejde mange flere år end hidtil. Den tanke kan være uudholdelig, hvis arbejdet ikke er til andet end lønindtjeningen.

Arbejdet danner rammen om de flestes hverdag og derfor er det vigtigt med et godt arbejdsmiljø, således vi mindsker og forebygger stress -og depressionstilstande. Som chef kan du gøre små ting for dine medarbejdere, som for dem, vil ændre deres arbejdsmotivation.

Arrangér personalefester

På arbejdet bliver dagen ofte meget seriøs. Mange opgaver skal drøftes og løses, mens vi glemmer de mennesker vi arbejder med. Arrangeres en personalefest, vil medarbejderne lære hinanden at kende bedre og få en bedre forståelse for, hvem de er som privatpersoner. Studier viser, at de mennesker vi har større forståelse og interesse for, behandler vi automatisk bedre. Stemningen på arbejdspladsen vil altså stige og motivationen for dagen har nu allerede fået et løft.

Lav fællesspisning i frokostpausen

Når der har været plads til fest og farver om aftenen skal der stadig arbejdes de efterfølgende dage. Også i hverdagen skal arbejdsmiljøet plejes, således medarbejderne også skaber kendskab til hinanden, mens de stadig er på arbejdet. Det kan gøres med fælles spisning i frokostpausen. I stedet for at spise forskelligt mad, så kan man vælge: bestil mad på https://www.sunset-boulevard.dk/, som leverer take-away, der føles knapt så skyldigt. De mange forskellige varianter af brugere, sandwiches og salater gør, at der er noget til enhver smag. Til de mindre sultne maver er der også mulighed for en snackburger eller en snackwich. Mens maden nydes, er der tid til snak og socialisering, som skaber et fællesskab de fleste længes efter. Kontakten i pausen øger lysten til at arbejde sammen, hvilket kan give flere resultater baseret på samarbejde.