Sponsoreret indlæg.

Driver du til dagligt en virksomhed, hvor der er behov for en stansemaskine, så kender du også til vigtigheden af, at du vælger den rigtige maskine første gang. Det kan nemlig koste ekstremt dyrt, hvis du ender med at stå med en maskine, der ikke er korrekt i forhold til de behov, som I har til sådan en type maskine.

I denne artikel kigger vi derfor nærmere på, hvad en stansemaskine egentlig er for noget, og hvad du skal være særligt opmærksom på, når du skal investere i en til din virksomhed. Derudover vil vi forsøge at komme med nogle gode råd til, hvad du med fordel kan overveje, når der skal købes en ny stansemaskine. Du ønsker naturligvis at spare penge, når der skal købes en maskine til så stort et beløb, og vi håber derfor at kunne hjælpe til med dette.

 

Hvad er en stansemaskine?

Står du og har behov for, at der skal laves nogle pre-definderede mærkninger, huller eller konturer i plader, der er lavet af metal? Så er det en stansemaskine, som du står og har brug for. Du kan uden tvivl tænke dig til mange eksempler på, hvor en sådan maskine er smart at have – derfor er de også utroligt populære ude i industrien.

For dog at få den bedst mulige oplevelse med en ny stansemaskine, så skal man vælge den rigtige fra første forsøg. Derudover er det vigtigt at vide, hvad man bør være opmærksom på – mange vælger at købe en brugt stansemaskine, men i det lange løb kan det vise sig at være en dyr investering.

 

Nye stansemaskiner kan være at foretrække

Når du køber en ny stansemaskine, så vil der ofte medfølge noget garanti samt service indenfor de første par år. Derfor er du her sikker på, at du får den hjælp, som du måtte have brug for, hvis der skulle opstå nogle problemer

Vælger du i stedet at købe en brugt stansemaskine, så kan det godt gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du skal have repareret eller på anden måde udbedret skader, som der er på maskinen

Derudover er en stansemaskine af så stor en bygning, at det kan være svært at vurdere, om hvorvidt den rent faktisk fungerer efter hensigten, eller om der skulle være noget mekanisk galt med maskinen.

Har du styr på maskiner generelt, og er du sikker på, at den brugte stansemaskine fungerer som den skal, så kan der naturligvis godt være idé i at købe den brugt, da det naturligvis kan spare dig for penge.

Ellers kan det godt betale sig at kigge efter en ny maskine, så du derved har sikret dig, skulle der ske noget fremadrettet.

Kilde: IP Maskiner A/S