Borerbiller er en type bille, der kan forårsage alvorlige strukturelle skader på dit hus. De går normalt ubemærket hen, fordi de er små, men disse insekter er faktisk ekstremt ødelæggende. Læs videre for at få nogle vigtige fakta om borebiller, og hvad du skal gøre, hvis du finder en borebille i dit hjem!

  • Borer biller er på størrelse med en 25øre
  • De kan forårsage alvorlig skade på dit hjem ved at bore sig ind i træbjælker, bjælker og andre konstruktionsdele
  • Hvis du finder en borebille i dit hjem, er det vigtigt at gribe ind med det samme! Kontakt en professionel skadedyrsbekæmper for at få fjernet billen og forhindre yderligere skader.
  • Selv om borebiller er små, kan de forårsage alvorlige strukturelle skader på dit hjem! Hvis du finder en i dit hus, skal du straks ringe til en professionel og træffe foranstaltninger for at forhindre, at der sker mere skade .
  • Borebiller er en type bille, der kan forårsage alvorlige strukturelle skader på dit hus ved at bore sig ind i træbjælker, bjælker og andre konstruktionsdele. Hvis du finder en i dit hjem, skal du gribe ind med det samme! Kontakt en professionel skadedyrsbekæmper for at fjerne billen og forhindre yderligere skader. Selv om de er små, kan disse insekter være meget ødelæggende!

-Hvis du nogensinde er bekymret for et muligt angreb af borebiller eller andre typer insekter, skal du ikke tøve med at kontakte din lokale skadedyrsbekæmper. De vil kunne hjælpe dig med at slippe af med skadedyrene og holde dit hjem sikkert og sundt!